Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Σύλλογος Διδασκόντων – Δράση ΕΥΖΗΝ

Αγαπητοί Γονείς,

Μια εξαιρετική δράση του Συλλόγου Διδασκόντων που έχουν φέρει στο Σχολείο μας. Λίγα λόγια όπως παρουσιάζονται και στην ιστοσελίδα ΕΥΖΗΝ.

Το ΕΥΖΗΝ αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, έχοντας ως τελικό αποδέκτη το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της χώρας.

Το Πρόγραμμα καταγράφει και αξιολογεί διαχρονικά διάφορες παραμέτρους υγείας των μαθητών, ενώ μέσα από παράλληλες δράσεις παρεμβαίνει στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας, του σχολείου και της κοινωνίας, έχοντας ως κεντρικό άξονα την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.

O άξονας «Αξιολόγηση» στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΥΖΗΝ, πραγματοποιείται κάθε χρόνο μέσω της καταγραφής των σωματομετρικών χαρακτηριστικών (ύψος, βάρος και περίμετρος μέσης), της σωματικής δραστηριότητας και της φυσικής κατάστασης των μαθητών.

Πριν λίγες ημέρες είχατε πάρει ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την συγκεκριμένη δράση. Οι γυμνάστριες μας είναι υπεύθυνες για αυτό το πρόγραμμα.

Σύλλογος Διδασκόντων

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s