Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Δωρεά στο Σχολείο μας – Διαδραστικός πίνακας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη μιας ακόμα δράσης που σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι είναι προς υλοποίηση. Με κατεύθυνση προς τις τεχνολογικές διευκολύνσεις για την εκπαιδευτική δραστηριότητα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας έκανε δωρεά στο Σχολείο μας έναν διαδραστικό πίνακα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη λειτουργία του. Ένας στόχος που είχαμε θέσει από την περσινή χρονιά έχει πραγματοποιηθεί και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πρώτα ως γονείς βλέπουμε να προστίθεται ένα ακόμα λιθαράκι σε ανάγκες που θα κάνουν σαφώς το έργο των δασκάλων πιο εύκολο, παρέχοντας δυνατότητες που το κάθε σχολείο είναι υποχρεωμένο να έχει καλύψει.

Όπως είχαμε αναφέρει η ομάδα του Συλλόγου δεν μένει στάσιμη και παρέχει ουσιαστική βοήθεια σε χρόνιες ανάγκες του Σχολείου μας αλλά και της εκπαιδευτικής εξέλιξης.

Γνωρίζοντας ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες του Σχολείου μας, κινείτε με μεθοδικότητα για την επίτευξη οποιοδήποτε στόχου θέσει. Υποστηρίζει ότι όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε όλα τα επίπεδα της ζωή μας.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τις εταιρείες Conceptum και PC Portal για τις άμεσες και έγκυρες γνώσεις για ένα τεχνολογικό βήμα και για μια εξέλιξη που είναι απαραίτητη στην σημερινή εποχή που βιώνουμε.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s