Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Επιστολή παραίτησης – Ευχές

Με την παρούσα επιστολή μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας για τις συνεχείς προσπάθειες να γίνει το Σχολείο μας καλύτερο.

Λόγω προσωπικών επιλογών δηλώνω την παραίτηση μου από την διοικητική θέση που είχα αναλάβει την Σχολική περίοδο 2016-2017 έως και σήμερα, ενημερώνοντας και επίσημα για την απόφασή μου, όλους τους υποστηρικτές και αναγνώστες της ιστοσελίδας, καθώς για όσο χρόνο διήρκησε είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Ανέκαθεν υποστήριζα και υποστηρίζω ότι η μετάδοση της γνώσης μπορεί να εξελίξει την κάθε μας πράξη και να ενώσει πολλές ιδέες μαζί για να επιτευχθεί ένας στόχος. Έτσι πραγματοποιήθηκε και με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα που εξαρχής δημιουργήθηκε κατανέμοντας και ιεραρχώντας την παλαιά εικόνα του ιστολογίου του Σχολείου με την εξέλιξή της θέτοντας μια νέα δομή φιλική και χρήσιμη προς τον αναγνώστη.

Η προσωπική-εθελοντική ενασχόλησή μου με την τεχνολογική δυνατότητα ενημέρωσης, τόσο με την ιστοσελίδα όσο και με την σελίδα στο Facebook πραγματοποιήθηκε με μεράκι και βασικό μου στόχο να υπάρξει ένας νέος τρόπος επικοινωνίας με τον κάθε έναν γονέα – μέλος της Σχολικής μονάδας.

Παρόλαυτα θα συνεχίσει να υπάρχει η ιστοσελίδα όπως και η σελίδα στο Facebook καθώς μπορεί να διαμορφωθεί ή να συνεχιστεί από όποιον επιλέξει αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης  προς τους αμέτρητους αναγνώστες γονείς του Σχολείου μας και του διαδικτυακού κόσμου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία.

Εύχομαι κάθε νέο βήμα να είναι ένα καινούριο σκαλοπάτι για πρόοδο και δημιουργία.

Η δήλωση της επιστολή παραίτησης κατατέθηκε εγγράφως  στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Χαλκίδας ώστε να λάβουν πλήρης γνώση.

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία, πολλές οικογενειακές στιγμές, οι οποίες είναι σημαντικές για τα παιδιά μας και για εμάς τους γονείς.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Με εκτίμηση

Βασίλης Μαργιολόμας

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Επιστολή παραίτησης – Ευχές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s