Ανακοινώσεις

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Ιουλίου

Video Συλλόγου Γονέων – 1ος Χρόνος Δράσης

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία ενός Video για τον πρώτο χρόνο δράσης και τους στόχους του Συλλόγου Γονέων που έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Συνεχίζοντας με αγάπη και μεράκι να δημιουργούμε και να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες, το οπτικοακουστικό υλικό που θα δείτε είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας υποστηρίζοντας πάντα σε κάθε μας βήμα ότι τίποτα δεν πραγματοποιείτε εάν δεν υπάρχει ομαδική συνεργασία.

Υποστηρίζουμε ακάθεκτοι ότι Όλοι Μαζί Μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για τα παιδιά μας.

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το! Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσει.

Μετά τιμής το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας,Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Ιουνίου

Προστατευτικά μέτρα για τον Καύσωνα

Οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης καύσωνα, δείτε ΕΔΩ.

Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας για τις περιόδους καύσωνα 2017.pdf

Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες Ιουνίου,Παιδεία

Θερινό Ηλιοστάσιο 2017

Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 είναι το Θερινό Ηλιοστάσιο 2017. Ηλιοστάσιο ονομάζεται η χρονική στιγμή κατά την οποία ο άξονας της Γης εμφανίζεται στραμμένος όσο περισσότερο προς ή μακριά από τον Ήλιο, συμβαίνει κατά την ετήσια τροχιά της Γης γύρω από αυτόν.

Αυτό ισοδυναμεί με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ψηλότερο ή στο χαμηλότερο σημείο (ετήσιο ) του ουρανού που βρίσκεται ποτέ το μεσημέρι, όπως εμφανίζεται σε εμάς πάνω στην επιφάνεια της Γης. Η ημέρα του ηλιοστασίου είναι είτε η μεγαλύτερη (το Καλοκαίρι-Θερινό ηλιοστάσιο) είτε η μικρότερη (το Χειμώνα-Χειμερινό ηλιοστάσιο) μέρα του έτους για όλες τις περιοχές της γης εκτός από τους Τροπικούς.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Καλό Καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Ιουνίου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ – Ιούνιος – 1η του μήνα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Ο μήνας Ιούνιος είναι ο έκτος μήνας του έτους. Από λαογραφικής πλευράς ο μήνας Ιούνιος λέγεται Θεριστής, γιατί τότε σε πολλά μέρη θερίζουν τα σπαρτά, Αϊ-Γιάννης και Αϊγιαννίτης και Κλήδονας, γιατί τότε (24 Ιουνίου) είναι η γιορτή του Αϊ-Γιάννη, που γίνεται ο Κλήδονας. Άλλα ονόματά του: Κερασάρης, γιατί τότε ωριμάζουν τα κεράσια, Ορνιαστής, στην Άνδρο, γιατί τότε γίνεται η επικονίαση-γονιμοποίηση (όρνιασμα) των σύκων.
Επειδή μοιάζουν τα ονόματα του Ιουνίου και του Ιουλίου, ο λαός τον πρώτο τον ονομάζει Πρωτογιούλη και το δεύτερο Δευτερογιούλη.


Ορισμένες από τις παροιμίες που λένε για τον μήνα Ιούνιο ή Θεριστή:

• Από την αρχή του Θεριστή, του δρεπανιού μας η γιορτή.
• Από το θέρος ως τις ελιές, δεν απολείπουν οι δουλειές.
• Γενάρη πίνουν το κρασί, το Θεριστή το ξίδι. (Το κρασί που μπαίνει στα βαρέλια τον Οκτώβρη , ωριμάζει το Γενάρη αλλά τον Ιούνιο έχει γίνει πια ξίδι)
• Μη σε γελάσει ο βάτραχος και το χελιδονάκι, αν δε λαλήσει ο τζίτζικας, δεν είν’ καλοκαιράκι.
• Πρωτόλη (Ιούνιε), Δευτερόλη (Ιούλιε) μου, φτωχολογιάς ελπίδα.
• Τον Ιούνιο αφήνουν το δρεπάνι και σπέρνουν το ρεπάνι.

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Νησί των Ονείρων – Ερέτρια

Στη διάρκεια του 3ήμερου δημιουργείται ένα ιδανικό σκηνικό, γεμάτο ψυχαγωγία και δράσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ, θα υπάρχει μια πανέμορφη έκθεση με χειροποίητα αντικείμενα και βιολογικά προϊόντα. Παράλληλα, μια σειρά εργαστηρίων, παιχνιδιών αθλημάτων, μουσικών σχημάτων θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείσετε σε ένα φιλόξενο καταφύγιο, σ’ ένα πευκόφυτο νησί στην αγκαλιά του Ευβοϊκού κόλπου, στο Νησί των Ονείρων.

Πρόγραμμα

Σάββατο 3/6/17

  • 10:30 – Κυνήγι Θησαυρού! Ο θησαυρός της Μέδουσας. Η Μέδουσα έκρυψε τον πολύτιμο θησαυρό της στο Νησί των Ονείρων. Ποια ομάδα θα καταφέρει να λύσει τους γρίφους, να περάσει τις δοκιμασίες και να τον κάνει δικό της; Παράλληλα (Εργαστήριο Ενηλίκων) Η XeniaRte μας μαθαίνει να φτιάχνουμε διακοσμητικά αντικείμενα με μικτές τεχνικές.
  • 18:00 – Επίδειξη Ελληνορωμαϊκής & Ελεύθερης Πάλης, Παλαιστικός Όμιλος Πρωταθλητών Ερέτριας
  • 18:00 – 20:30 – Αναρρίχηση & Ιππασία. Ο περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας «Αχινός» μας δείχνει τα βασικά βήματα της αναρρίχησης και η φίλη μας Μάρθα, μας κάνει την καθιερωμένη βόλτα με τα άλογα της στο Νησί.
  • 21:00 – Η μέρα κλείνει μουσικά, στο καταπράσινο νησί, με ήχους Ροκ και ταξιδιάρικους. Live music Party by : Shady Street , ΔΕΙΣΔΑΙΜΟΝΑ και Future Tense

Κυριακή 4/6/17

  • 10:30 – Καλλιτέχνες στη Φύση! Η Κυρία Ευαγγελία Μπόρου, με τους μικρούς μας φίλους, θα φτιάξουν όμορφες κατασκευές εμπνευσμένες από τη φύση! Παράλληλα (Εργαστήριο Ενηλίκων). Η Κυρία Κωνσταντίνα Τερζάκη , μας μαθαίνει να φτιάχνουμε φυτικά χειροποίητα σαπούνια με άλατα!
  • 18:30 – Παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Ξωτικό». Ο Καραγκιόζης και το ξωτικό, ζωντανεύουν και παίζουν μαζί μας, ένα ατελείωτο διαδραστικό παιχνίδι. (Κόστος 3 €)
  • 21:00 – Κουκλοθέατρο & εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας. Ομάδα “Koutourou”, Ειρήνη Λάλου. Σε μια σχολή χορού, μια μπαλαρίνα κατά τη διάρκεια του χορού παρατηρεί τις αλλαγές στη μουσική αλλά και στο σώμα της.. Τελικά μαγεύει με την μουσική της! (Κόστος 3 €)
  • 21:30 – Ρεμπέτικη Βραδιά με το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας Βασιλικού. Μουσική , Χορός και κέφι σας περιμένουν !!!

Δευτέρα 5/6/17

  • 10:30 Παραδοσιακά Παραμύθια & Εργαστήρι Παραμυθιού

Αφήγηση Παραδοσιακών Παραμυθιών με τις εκπαιδευτικούς : Γιαγκουδάκη Μαίρη, Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Κωνσταντίνου Αιμιλία. Ακολουθεί Εργαστήριο Χειροτεχνίας. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση Χειροτεχνών – μεταποιητών & Οινοπαραγωγών. Πλην των παραστάσεων Καραγκιόζη, Κουκλοθέατρου και της Ιππασίας, τα υπόλοιπα δρώμενα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

Καλό 3ήμερο στο Νησί των Ονείρων

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Παιδεία

Η Άλωση της ΠΟΛΗΣ- Μάϊος 1453

Η ανακοίνωση έχει καταχωρηθεί στην παρακάτω διαδρομή> Το Σχολείο μας/Παιδεία / Η Άλωση της ΠΟΛΗΣ- Μάϊος 1453

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος, από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο Μωάμεθ Β’. Η πολιορκία διήρκεσε από τις 6 Απριλίου έως την Τρίτη, 29 Μαΐου 1453 (Ιουλιανό ημερολόγιο). Η άλωση αυτή της Κωνσταντινούπολης, σήμανε και το τέλος της υπερχιλιετούς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Δείτε περισσότερα: Βικιπαίδεια, Σαν σήμερα

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Μαΐου

Φωτογραφίες μαθητών σχ. έτους 2016-2017

Αγαπητοί Γονείς,

Οι φωτογραφίες των μαθητών για το σχολικό έτος 2016-2017 είναι έτοιμες. Ο κάθε μαθητής έχει παραλάβει ένα φωτογραφικό πακέτο για να το δει στο σπίτι με τον γονιό του. Ο Σύλλογος φέτος εφάρμοσε μια νέα τακτική για να βοηθήσει όλους τους γονείς στην απόκτηση του φωτογραφικού πακέτου του παιδιού του. Έχει ενημερώσει με σημείωμα προς τους γονείς ότι το κόστος του φωτογραφικού πακέτου είναι 10 ευρώ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε ότι η τιμή είναι από αποκλειστική προσφορά της φωτοεκδοτικής που συνεργαστήκαμε φέτος και ο Σύλλογος δεν θα αποκομίσει κανένα απολύτως κέρδος από την αγορά των πακέτων. Εμείς θα συγκεντρώσουμε το πόσο και θα το κάνουμε αποστολή.

Αφού επιλέξει ο γονιός να συνεχίσει με την αγορά του, τότε μπορεί να δώσει στην Ταμία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κα Μητσάνη Γιώτα το αναλογούν ποσό, ειδάλλως επιστρέφει το φωτογραφικό πακέτο, όπως αρχικά δόθηκε.

Επίσης για τον μαθητή του Σχολείου μας που δεν είχε παρουσιαστεί την ημέρα της φωτογράφισης λόγω ασθενείας, να ενημερώσουμε τους γονείς του, ότι έχουμε προσωπικά αναλάβει τις άμεσες διαδικασίες για την έκδοση και αυτού του φωτογραφικού πακέτου. Θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι με το χαμόγελο στο πρόσωπο.

Έχοντας μεράκι και αγάπη γι’αυτό που κάνουμε, θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να καταλάβουν όλοι οι γονείς ότι είμαστε δίπλα τους σε οποιαδήποτε σχολική ανάγκη παρουσιαστεί.

Μετά τιμής η ομάδα του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Αξιόλογη έκθεση των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Εύβοιας

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, ψάχνοντας συνεχώς νέες δράσεις αλλά και να ενημερώνει για ότι γίνεται γύρω μας, σας ανακοινώνει μια αξιόλογη έκθεση.

Τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Εύβοιας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Εύβοιας), την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 έως την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρες πρωί 9:00-13:00, απόγευμα 19:30-22:00, διοργανώνει έκθεση Αγγειοπλαστικής, Κηπουρικής Ανθοκομίας & Αυτόνομης διαβίωσης των μαθητών Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Ευβοίας. Τα εκθέματα είναι από την παραγωγή των εργαστηρίων στα πλαίσια της εκπαίδευσης των μαθητών μας και πρόκειται για μοναδικά κομμάτια. Η εκδήλωση θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει τον Σύλλογό μας είναι η ευαισθησία και η αγάπη στον συνάνθρωπό μας και πάντα θα τονίζουμε ότι:

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Με τιμή το Δ.Σ.  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Πανήγυρις – Ιερός Ναός του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου – Διόρθωση ημερομηνιών

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι,

Το Σάββατο 27 Μαΐου ο Ιερός Ναός του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου πανηγυρίζει.

Η πανήγυρις θα γίνει σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 26 Μαΐου
07:00: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός
Σάββατο 27 Μαΐου
Ώρα 06:45: Όρθρος
Ώρα 08:30: Θεία λειτουργία
Ώρα 10:30: Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου.
Στις παραπάνω ιερές ακολουθίες θα λάβουν μέρος οι κάτωθι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες
Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ
Καστοριάς: κ. Σεραφείμ
Σισανίου και Σιατίστης: κ. Παύλος
Κορίνθου: κ. Διονύσιος
Άρτας: κ. Καλλίνικος
Τρέκκης και Σταγών: κ. Χρυσόστομος
Θερμοπυλών: κ. Ιωάννης
Θεουπόλεως: κ. Παντελεήμων
Χαλκίδας: κ. Χρυσόστομος
Πληροφορίες από eviaportal
Μετά τιμής το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση – Παιδικές και εφηβικές εξαρτήσεις

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι,

Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, και ώρα 19:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ, Αβάντων 50 (1ος όροφος), η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χαλκίδας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τις Παιδικές και εφηβικές εξαρτήσεις.

 

Με τιμή το Δ.Σ.  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Active Park – Ψυχαγωγική τελική εκδρομή Δασκάλων

Αγαπητοί Γονείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (διαβάστε την ανακοίνωση της Δ/ντριας του σχολείου μας, κα Τζίνη Μαρία)

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων Γ’ τριμήνου, διοργανώνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ψυχαγωγική εκδρομή στο Active Park στο Σχηματάρι. Το εισιτήριο στοιχίζει 12 ευρώ και περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου και το εισιτήριο του λεωφορείου. Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να έρθουν, θα πρέπει ως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, να έχουν φέρει την υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη, ώστε να διαπιστώσουμε αν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών, για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη. Η υπεύθυνη δήλωση έχει μοιραστεί αρχές της εβδομάδας  από τους δασκάλους της κάθε τάξης, σε όλους του μαθητές ώστε να την παραδώσουν στους γονείς τους.

                                 Χαλκίδα 23/5/2017

                                               Η  Δ/ντρια Τζίνη  Μαρία


Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Παιδεία

«29 Μαΐου 1453 Άλωσις…Μνήμες»

Η ανακοίνωση έχει καταχωρηθεί στην παρακάτω διαδρομή> Το Σχολείο μας/Παιδεία / «29 Μαΐου 1453 Άλωσις…Μνήμες»

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 20:45 θα πραγματοποιηθεί διοργάνωση επετειακής εκδήλωσης του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων (ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ), στον αύλειο χώρο Γυμνασίου Ψαχνών, με θέμα «29 Μαΐου 1453 Άλωσις…Μνήμες». Αξιόλογες συμμετοχές στην διοργάνωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Χαλκίδος «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», της Παραδοσιακής Χορωδίας Εκπολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Ψαχνών «ΟΙ ΡΙΖΕΣ», Παραδοσιακή Ορχήστρα του Χορευτικού Συλλόγου Καθενών «ΕΡΙΑ» και του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καθενών.

Χρήσιμες πληροφορίες για την ημέρα μνήμης: Βικιπαίδεια

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Έλα και εσύ!!!

Η οικολογική συνείδηση είναι υπόθεση όλων.  Ελάτε όλοι μαζί να καθαρίσουμε  τις παραλίες! Αν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις και εσύ μια υπηρεσία στο περιβάλλον, τότε την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δασαρχείο. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Κατερίνα Κατσάτου στο τηλέφωνο 6977269059.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Αγαπάμε… και Πράττουμε Μουσικά!

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι,

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Κύμης, το Αγαπώ και Πράττω διοργανώνει μια μουσική βραδιά με ελληνικό, ξένο Rock και έντεχνη μουσική. Κύριος σκοπός όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 11χρονος Κωνσταντίνος, μετά από σοβαρό ατύχημα.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι αφιλοκερδώς.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ, τα παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Έναρξη: 21:00 μ.μ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πάντα υποστηρίζει την φιλοσοφία του, Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Όλοι μαζί ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για να βοηθήσουμε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με τιμή το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Μαΐου

Συνάντηση με Σχολικό Σύμβουλο

Αγαπητοί Γονείς,

Την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00πμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και του Σχολικού Συμβούλου 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) κ. Μητάκος Δημήτριος. Η συνάντηση εξελίχθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με πλούσια θεματολογία.

Η πρωτοβουλία αυτή δημιουργήθηκε μετά από γεγονότα που συνέβησαν εντός της Σχολικής μας μονάδας, κατά τα οποία, θέλαμε να μας γνωστοποιηθεί προσωπικά, εάν πραγματικά έχει λάβει γνώση ο Σχολικός Σύμβουλος, για τον λόγο ότι παραμένουν άλυτα όλη την φετινή σχολική χρονιά.

Τον καλέσαμε ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων να έρθει στο Σχολείο μας, και να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εκπαιδευτικές ενέργειες προς επίλυση σημαντικών θεμάτων. Παρουσία της Δ/νσης, του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και του Σχολικού Συμβούλου να συζητηθούν περιστατικά παραβατικότητας και να δοθούν συμβουλευτικές πρακτικές που πρέπει να ακολουθούνται από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Επιδιώξαμε από την αρχή της Σχολικής Χρονιάς ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, να οικοδομήσουμε μια συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων όπως και με την Δ/νση του Σχολείου μας, καθώς ο πρώτος χρόνος δράσης μας, υπήρξε άμεσος και ομαδικός προς όλες τις πλευρές. Φωτεινό παράδειγμα των δράσεων μας, η ιστοσελίδα του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη του ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι πάντα στην διάθεσή σας για επικοινωνία.

Με τιμή το ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Μαΐου

Άμεση Ανακοίνωση

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, σχετικά με την δράση μας από την προηγούμενη εβδομάδα που αφορά συνάντηση με τον Σχολικό Σύμβουλο του Σχολείου μας. Εντός της ημέρας θα αναρτηθεί η δράση.

Με τιμή το ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΖΙΒΑΝΗ

Πρόσκληση στις ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ στο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΖΙΒΑΝΗ

Η γιορτή του κρασιού ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, θα γίνει στο Οινοποιείο-Μουσείο Οίνου ΤΖΙΒΑΝΗ στην Ριτσώνα Αυλίδας, το Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Μαΐου 2017 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Κατά την διάρκεια του Event εκτός από την περιήγηση – ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου, του Μουσείου και στους αμπελώνες, θα γίνει γευσιγνωσία των βιολογικών κρασιών μας  συνοδεία τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που θα παρουσιάσουν παραγωγοί της περιοχής και με τα οποία θα μαγειρέψουν οι σπουδαστές και οι καθηγητές-Chefs του IEK PRAXIS. Τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς και ο Σύλλογος Απανταχού Πετριλιωτών Σχηματαρίου. Επιπλέον γίνεται προγραμματισμός και για πολλές άλλες δράσεις.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Επιστημονική ημερίδα για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό

Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Η διαχρονική πορεία του Μικρασιατικού Ελληνισμού” διοργανώνεται την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο Δημαρχείο Ν. Αρτάκης, με πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων και της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης. Περιλαμβάνει τέσσερις Συνεδρίες, εκ των οποίων οι δύο, θα διεξαχθούν από τις 11:00πμ έως τις 14:00μμ και οι άλλες δύο το απόγευμα από τις 17:30μμ έως τις 201:00μμ. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Βιωματική δράση για εκπαιδευτικούς και πολίτες

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι,

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εύβοιας με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Δήμο Χαλκιδέων στο πλαίσιο δράσεων για την Οδικής Ασφάλεια, διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 9:30 – 12:00 στο Στρογγυλό στην παραλία Χαλκίδας,  βιωματική δράση για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας καθώς και για πολίτες με θέμα «Οδηγώ με ασφάλεια».

Το βιωματικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη χρήση εξοπλισμού προσομοιωτών και δραστηριοτήτων, ειδικά διαμορφωμένων για την δημιουργία των «Κέντρων αναφοράς για την οδική ασφάλεια» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «AVENUE for traffic safety».