Σχετικά

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική/Σχετικά

Ο νέος διαδικτυακός τόπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το 23ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, σχεδιάστηκε, δημιουργήθηκε και  ενημερώνεται από τον Βασίλη Μαργιολόμα, εθελοντή γονέα του Σχολείου μας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια εξαίρετη εθελοντική δράση που είχε αναλάβει ο απερχόμενος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (2014-2016) για την συντήρηση και αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του Σχολείου μας. Έτσι έγινε η γνωριμία με τα αξιότιμα μέλη του Συλλόγου, οι σκέψεις εμπλουτίστηκαν θέλοντας να γίνουν πραγματικότητα και όχι να μείνουν στάσιμες. Επίσης γνωρίζοντας την παλαιά σελίδα του Σχολείου, την οποία είχε υποστηρίξει ο Σύλλογος Διδασκόντων, προτείναμε ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων,  να δημιουργηθεί ένας νέος διαδικτυακός χώρος που θα υποστηρίζει ο Σύλλογος Γονέων, αναρτώντας δράσεις του σχολείου μας αλλά και δρώμενα που εξελίσσονται.

Το αποτέλεσμα μπροστά σας

Στόχος του νέου διαδικτυακού τόπου είναι η ενημέρωση των γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών  και του ευρύτερου κοινού για τις δράσεις του σχολείου μας, τις πρωτοβουλίες, όπως επίσης να συλλέγονται πληροφορίες, να αναλύονται, και να ταξινομούνται σωστά,  καλύπτοντας ανάγκες του εκπαιδευτικού συνόλου του Σχολείου μας.

Θέλουμε να διευκολυνθεί ο τρόπος εργασίας του εκπαιδευτικού, να γίνεται άμεση ενημέρωση του γονέα, του μαθητή σε ότι αφορά το Σχολείο μας, να υπάρχει σωστή και εποικοδομητική συνεργασία γονέα, δασκάλου, μαθητή. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε στον διαδικτυακό μας τόπο ειδική φόρμα για οποιονδήποτε αναγνώστη επιθυμεί  να Γίνει Μέλος λαμβάνοντας τα νέα άρθρα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, άμεσα στο e-mail του.

Επίσης σας ανακοινώνουμε και επίσημα μια νέα υπηρεσία που είχε δεσμευτεί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας να δημιουργήσει, την Υπηρεσία SMS. Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί να ενημερώνεται με την Υπηρεσία SMS  μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Απλό σε χρήση αλλά και σχεδιασμό, μπορεί να υποστηρίξει δυνατότητες προβολής από υπολογιστή, το κινητό ή το tablet!

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση ή ελλείψη ή ακόμα και προτάσεις για βελτίωση του διαδικτυακού μας τόπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

 

 Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί ιδιοκτησία του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για την ενημέρωσή τους. Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων κόμβων και την πολιτική ασφαλείας – συμμόρφωσης από συνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους.

© 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας 2016-2018

Δείτε κώδικας δεοντολογίαςSave

Advertisements