Σχετικά

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική/Σχετικά

Ο νέος διαδικτυακός τόπος του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, σχεδιάστηκε, δημιουργήθηκε και  ενημερώνεται καθημερινά από τον Βασίλη Μαργιολόμα, εθελοντή γονέα του Σχολείου μας και μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια εξαίρετη εθελοντική δράση που είχε αναλάβει ο απερχόμενος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (2014-2016) για την συντήρηση και αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του Σχολείου μας. Έτσι έγινε η γνωριμία με τα αξιότιμα μέλη του Συλλόγου, οι σκέψεις εμπλουτίστηκαν θέλοντας να γίνουν πραγματικότητα και όχι να μείνουν στάσιμες. Επίσης γνωρίζοντας την παλαιά σελίδα του Σχολείου, την οποία είχε υποστηρίξει ο Σύλλογος Διδασκόντων, προτείναμε ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων,  να δημιουργηθεί ένας νέος διαδικτυακός χώρος όπου και οι δυο Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων, θα αναρτούν δράσεις που αφορούν το σχολείο μας αλλά και δρώμενα που εξελίσσονται.

Το αποτέλεσμα μπροστά σας

Αυτό που επικρατεί στην παρούσα φάση στο χώρο του διαδικτύου και επειδή είναι νέα η ιστοσελίδα,  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει αναλάβει πλήρως, την προς το παρόν ανάρτηση όλων των ανακοινώσεων τόσο από τον Σύλλογο Διδασκόντων όσο και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Ως παράδειγμα,  το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, έχει γίνει από την άψογη και άμεση ανταπόκριση των Δασκάλων μας, ώστε να μας δώσουν μια ατμοσφαιρική εικόνα από την κάθε εκδρομή. Στην πορεία της συνεργασίας μας Συλλόγου Γονέων και Συλλόγου Διδασκόντων για το ερχόμενο σχολικό έτος 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Σχολείου, η δυνατότητα να αναρτούν όλοι οι Δάσκαλοι ανακοινώσεις και ενημερώσεις, καθώς θα δοθούν ρόλοι με αρμοδιότητες διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία, την πολύτιμη βοήθειά του σε κάθε βήμα. Στάθηκε και παραμένει συνοδοιπόρος σε αυτό το έργο. Όπως επίσης εκτιμώ την συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, θέτοντας νέους ορίζοντες και διευρύνοντας άξια εκπαιδευτικά την πορεία που όλοι πρέπει να ακολουθούμε για να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα Σχολικής μονάδας.

Στόχος του νέου διαδικτυακού τόπου είναι η ενημέρωση των γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών  και του ευρύτερου κοινού για τις δράσεις του σχολείου μας, τις πρωτοβουλίες, όπως επίσης να συλλέγονται πληροφορίες, να αναλύονται, και να ταξινομούνται σωστά,  καλύπτοντας ανάγκες του εκπαιδευτικού συνόλου του Σχολείου μας.

Θέλουμε να διευκολυνθεί ο τρόπος εργασίας του εκπαιδευτικού, να γίνεται άμεση ενημέρωση του γονέα, του μαθητή σε ότι αφορά το Σχολείο μας, να υπάρχει σωστή και εποικοδομητική συνεργασία γονέα, δασκάλου, μαθητή. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε στον διαδικτυακό μας τόπο ειδική φόρμα για οποιονδήποτε αναγνώστη επιθυμεί  να Γίνει Μέλος λαμβάνοντας τα νέα άρθρα του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, άμεσα στο e-mail του.

Επίσης σας ανακοινώνουμε και επίσημα μια νέα υπηρεσία που είχε δεσμευτεί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας να δημιουργήσει, την Υπηρεσία SMS. Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί να ενημερώνεται με την Υπηρεσία SMS  μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Απλό σε χρήση αλλά και σχεδιασμό, μπορεί να υποστηρίξει δυνατότητες προβολής από υπολογιστή, το κινητό ή το tablet!

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατηρήση ή ελλείψη ή ακόμα και προτάσεις για βελτίωση του διαδικτυακού μας τόπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ.

Με εκτίμηση

Βασίλης Μαργιολόμας – Vasilis Margiolomas (vnm_admin)

 Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί ιδιοκτησία του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για την ενημέρωσή τους. Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων κόμβων και την πολιτική ασφαλείας – συμμόρφωσης από συνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους.

© 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας 2016-2018

Δείτε κώδικας δεοντολογίαςSave