Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις,Δραστηριότητες Μαρτίου

Παιδικά γιλέκα ομάδων – υλικά αθλητισμού

Βρίσκεστε εδώ: Θεματικές Ενότητες/Δράση «Ευ Αγωνίζεσθαι»/Παιδικά γιλέκα ομάδων – υλικά αθλητισμού

Αγαπητοί Γονείς και Δάσκαλοι

Η στιγμή έφτασε για να σας ανακοινώσουμε, τι έχουμε ετοιμάσει για το Σχολείο μας, όπως είχε αναρτηθεί άρθρο με προσεχώς δράση «Κάτι όμορφο έρχεται..».

Το ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μετά από μια σειρά δράσεων που έχει πραγματοποιήσει κατάφερε να μαζέψει κάποια έσοδα.

Οι δράσεις αυτές είναι οι:

 Ετήσιες συνδρομές  Θεατρική εκδρομή  Ημερολόγια  Χριστουγεννιάτικο Bazaar  Αποκριάτικο χορό

Μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις του ΔΣ, ένας στόχος που είχε τεθεί, ήταν τα έσοδα των δράσεων, να επενδυθούν στο Σχολείο μας, να δοθούν δηλαδή σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε ανάγκες οι οποίες δύσκολα καλύπτονται. Μια δράση που είναι σε ισχύ όπως είχε αναρτηθεί, είναι η «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν μένουμε μόνο στα λόγια και προχωράμε σε πράξεις, πετύχαμε δηλαδή να φτιάξουμε τα παιδικά γιλέκα ομάδων με το λογότυπο του Σχολείου μας, τα οποία θα έχουν στην διάθεση τους οι γυμνάστριες για να ενισχύσουν την ομαδικότητα στα αθλήματα που θα συμμετέχουν τα παιδιά. Το Σχολείο μας έχει στην διάθεση του από εδώ και πέρα 12 κόκκινα γιλέκα και 12 μπλε γιλέκα. Οι φωτογραφίες φαίνονται παρακάτω.

dsc01796 dsc01792

Άλλα υλικά για τις αθλητικές δραστηριότητες του Σχολείου μας είναι: 3 μπάλες ποδοσφαίρου, 5 μπάλες βόλεϊ, 5 μπάλες χειροσφαιρίσεως(handball), 2 διχτάκια για τις μπασκέτες, 2 σετ υλικά για επιτραπέζια αντισφαίριση(pingpong).

Ασφάλεια:

Επίσης δεν ξεχνάμε το κυριότερο απ’ όλα στην δράση «Ευ Αγωνίζεσθαι», την ασφάλεια κατά την διαδικασία των αθλητικών δραστηριοτήτων. Μια πολύ σημαντική αγορά για το Σχολείο μας είναι τα προστατευτικά καλύμματα των κολώνων του μπάσκετ, για να είναι τα παιδιά ασφαλή στο παιχνίδι τους.

Το αποτέλεσμα μέσα από αυτή την δράση, είναι τα παιδιά να μάθουν τις αξίες του αθλητισμού, να τους δώσουμε χαρά και να ενισχύσουμε την ιδέα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Θα θέλαμε θερμά να παρακαλέσουμε το εκπαιδευτικό προσωπικό, για την επίβλεψη και την προσοχή των υλικών ώστε να μην υπάρξουν θέματα κλοπής ή εξαφάνισης ή βανδαλισμού.

Φωτογραφές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ή να επιλέξετε το μενού.

Με τιμή το ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Παιδικά γιλέκα ομάδων – υλικά αθλητισμού

Σχολιάστε